Pidike

Säästä jopa 50 % ostaessasi nämä automatkaa helpottavat tuotteet aikuisille ja lapsille

Onnistunut automatka lähtee oikeasta valmistautumisesta. Tällä hetkellä kotimaan matkailu on kasvussa, sillä Korona virus estää ulkomaan matkailun. Nyt on hyvä aika päivittää autoon matkustusmukavuutta parantavat tuotteet riippumatta siitä onko matkakohteessa vastassa mummu, vaari, serkku, sukulainen tai lomamatka kylpylään tai lappiin.

Tähän artikkeliin on kerätty tuotteita joilla matkustusmukavuutta saa huomattavasti nostettua aliexpress.com valikoimasta.

Kirjoitus sisältää sisältömarkkinointilinkkejä


Niskan sivuttaistuki | 8,80 – 24,67 €

Niskatuki

Pitkä automatka väsyttää niin aikuista kuin lasta. Helposti asennettava niskan sivuttaistuki estää pään valahtamisen ja parantaa nukkumisen mahdollisuutta. Nopea kiinnittää ja säätää henkilökohtaisesti sopivaksi. Valittavana useampi väri auton sisustukseen sopivaksi. Alennuksessa tällä hetkellä -34%.


Takapenkin järjestäjä | 11,53 – 21,63

Takapenkin järjestäjä

Näyttääkö teidän takapenkki vasemmanpuoleiselta vai oikeanpuoleiselta? Takapenkin järjestäjä on helppo penkkiin asennettava systeemi, missä säilytyspaikkoja on riittävästi. Takapenkin matka kuluu mukavasti, kun tavarat ovat helposti järjestettävissä ja saatavissa.


Kännykkä ja tabletti pidike | € 21,26

Kännykkä ja tabletti niskatukeen

Elokuvan ja lastenohjelmien katsominen takapenkillä on mukavaa, kun laitteet ovat kunnossa. Aikaisemmin kännykän ja tabletin pidikkeet olivat kovin herkkiä hajoamaan, mutta nykyään näitä löytyy myös tukevasti tehtynä. Tämä pidike on kestävä ja monipuolinen. Tabletti ja kännykkä pysyvät myös kuoppaisella tiellä paikoillaan. Alennuksessa tällä hetkellä -50%.


Tyylikäs mukiteline autoon | 11,35

Etupenkin nesteytyksestä on pidettävä huolta. Autossa valmiiksi asennettuna löytyy harvoin mukiteline tai tölkkiteline juomaa varten. Jos tällainen on niin yleensä se yksittäinen. Tällä tyylikkäällä ja tukevalla mukitelineellä saat matkustamoon lisää paikkoja juomia varten. Alennuksessa tällä hetkellä -22%.


4 x usb laturi tupakansytyttimeen | 2,61

USB laturi

Autossa on tällä hetkellä paljon latausta tarvitsevia laitteita kuten matkapuhelin, tabletti mahdollisesti navigaattori. Kaikki tarvitsevat virtaa ja tähän sopivan ratkaisun tuo tupakansytyttimestä jopa neljä laitetta lataava adapteri. Alennuksessa tällä hetkellä -20%.


Android USB-C lataus pitkällä johdolla | 1,55 – 4,32

Apple IPhone ja IPad lataus pitkällä johdolla | 1,60 – 2,84

Pitkä matkapuhelimen latausjohto mahdollistaa takapenkkiläisen mukavan matkustamisen, akku ei lopu ja virtaa riittää. Android käyttää USB-C standardia ja IPhone ja IPad Lightning johtoa. Useita eri pituuksia ja värejä. Alennuksessa tällä hetkellä -20%.


Power bank | 21,55 – 28,01

Power bank

Kannettava Power bank on pakollinen ostos. Nykyään matkapuhelimien akut ovat huonoja ja ladata tarvitsee joka yö. Käytön ollessa aktiivista puhelinta tarvitsee ladata myös päivällä. Tähän Power bank tarjoaa loistavan ratkaisun. Alennuksessa tällä hetkellä -39%.

Niskan sivuttaistuki

Takapenkin järjestäjä

Kännykkä ja tabletti pidike

Tyylikäs mukiteline autoon

4 x usb laturi tupakansytyttimeen

Android USB-C lataus pitkällä johdolla

Apple IPhone ja IPad lataus pitkällä johdolla

Power bank

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *