Lämpöpohjalliset

MiMeng Lämmitettävät pohjalliset laskettelumonoihin Bluetooth mobiili appiksella

Aikoinaan nuorempana tuli harrastettua laskettelua jonkin verran. Sitten laskettelu jäi. Nyt olen taas aloittanut harrastamisen ja kuten ennenkin niin varpaat ovat ne ensimmäiset jotka kylmällä alkavat ilmoittaa itsestään, että olisi aika siirtyä after skihin. Yleensä tämä on tapahtunut kolmen laskun jälkeen :). Viime talvena ajattelin, että nyt kun lapsetkin ovat kasvaneet ja haluavat lasketella niin rinteessä täytyy jaksaa hiukan pidempään laskea ja vähemmän olla after skissä. Ryhdyin vimmaisesti Googlettamaan miten saa varpaat pysymään lämpimänä. Löytyy lämpösukat, laskettelumonot joissa on valmiina lämmitys, pohjalliset joissa on infrapuna eli kaukosäätimellä säädettävät lämmitykset. Näissä kaikissa on hyvät puolensa, mutta koska olen mukavuudenhaluinen haluan selkä suorassa hoitaa varpaat lämpimäksi silloin kuin haluan ja tämä vaatiin lämmitettävät pohjalliset joissa on Bluetooth säätö mobiili appiksella. Tällöin ei tarvitse miettiä ja muistaa tuliko kaukosäädin mukaan. Aikani etsittyä löysin MiMeng merkkiset lämmitettävät pohjalliset.

Lämpöpohjalliset

Ominaisuudet

Lämmitettävät pohjalliset

Automaattinen lämmönsäätö

Manuaalinen lämmönsäätö

Liikkeen tunnistus

Sopii kaikkiin monoihin

Bluetooth 4.0 tuki

Käyttööonotto

Pohjallisten käyttööontto on helppoa. Lataa sovellus Google Playsta tai App Storesta. Laita pohjalliset päälle kantapään kohdalla olevasta manuaalisesta vivusta. Avaa sovellus ja scannaa Bluetoothilla. Parita ja ota käyttöön.

Jos jostain syystä parit lämpöpohjalliset väärin päin. Voit Flash napilla katsoa kumpi pohjallinen ok kumpi ja Exchange napilla vaihtaa lämpöpohjalliset toisin päin. Sovelluksesta löytyy älytila, joka käyttää lämpösensoria hyväksi lämpötilan säätelyyn. Itse olen tykästynyt manuaaliseen tilaan, jossa asetan lämpötilan itse.

Lataaminen ja akkukesto

Pohjallisia voi ladata mukanatulevalla usb johdolla. Yhdellä usbilla voi ladata molemmat pohjalliset. Lataus on helppo ja nopea. Akut kestävät lämpötilan säädöstä riippuen 4-6 tuntiin mikä on itselläni riittävä aika yhdelle laskettelukerralle päivässä.

Loppusanat

Tällä hetkellä lämpöpohjallisista on julkaistu uusi versio, jossa löytyy myös langaton lataus. Itselläni ei ole puhelimessa langatonta latausta, joten aikeissa ei ole tällä hetkellä päivittää uusin pohjallisiin.

MiMeng Smart kauppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *