Lidl kuulokkeet

Testissä Lidl 25 € SilverCrest Bluetooth langattomat nappikuulokkeet

Tuli ostettua kaverin suosituksesta Lidlissä myynnissä olevat SilverCrest bluetooth langattomat nappikuulokeet. Alkuun olin epäileväinen voiko nappikuulokkeet olla hyvät jos ne maksavat 25 euroa, mutta nämä osoittautuivat hyväksi ostokseksi.

Myyntipakkaus

Lidlin myyntipakkaus näyttää selkeästi onko ostettava tuote valkoisella vai punaisella värillä oleva tuote. Tällä hetkellä Lidl tarjoaa nämä kaksi vaihtoehtoa ostettavaksi. Oma ostokseni oli valkoinen.

Myyntilaatikko
Lidl myyntilaatikko

SilverCrest Bluetooth langattomien nappikuulokkekeiden ominaisuudet

Lidl seuraa Applen AirPod nappikuulokkeiden ulkonäköä ja ne ovat hyvin pelkistetyt. Mattamusta väritys on selkeä ja ajaton. Ominaisuuksiltaan Lidlin kuulokkeet eivät häviä Applelle paljoakaan.

OminaisuusLidl Langattomat kuulokkeetApple AirPod
LangattomatKylläKyllä
Bluetooth KylläKyllä
Käyttöaika3 tuntia5 tuntia (ilman taustamelunpoisto päällä)
Langaton latausKylläKyllä
Taustamelun poistoEiKyllä
Hinta25 €209 € (24.10.2021)

Käyttöönotto

Langattomien nappikuulokkeiden käyttöönotto on helppoa. Kuulokkeet tulevat esiladattuina. Ota kuulokkeet pois suojakotelosta), etsi Bluetoothilla STSK 2 D4 ja parita.

Lidl kuulokkeet

Lataus ja käyttöaika

Langattomat nappikuulokkeet latautuvat aina kun ne ovat latauskotelossa. Latauskotelo itsessään sisältää akun jolla kuulokkeita voi ladata noin 5 kertaa eli 15 tunnin kuunteluaika onnistuu helposti kun latauskotelo on mukana matkassa. Itselläni ei ole langatonta latausmahdollisuutta joten sitä en ole kokeillut, mutta mukana tulevalla usb-c kaapelilla lataus onnistuu helposti ja nopeasti.

Kontrollit

Langattomia nappikuulokkeita ohjataan pienellä napilla kuulokkeen sivusta. Käyttö on helppoa sillä napista voi esimerkiksi laittaa pausen, vaihtaa kappaletta tai vastata puhelimeen sekä tietysti laittaa napit pois päältä.

Äänenlaatu

Olen testannut kuulokkeita eri musiikkityypeillä ja äänenlaatu on ok. Hifistelijöille nämä eivät varmasti kelpaa, mutta peruskäyttäjälle äänenlaatu on ok ja sillä pärjää jo pitkälle. Jos vertaa esim AirPodehin niin hintaa on 8 kertaa enemmän, mutta äänenlaatu ei ole 8 kertaa parempi.

Sopivuus korvaan

Jokaisen ihmisen korva ja korvakäytävä on hieman erilainen joten tässä mennään makuasioissa. Omaan korvaan langattomat nappikuulokkeet ovat sopivat, mutta toiselle eivät. 25 € hintaan näitä kannattaa koittaa sillä menetys ei ole suuri jos eivät omaan korvaan sovi.

Ovatko Lidlin SilverCrest Bluetooth langattomat nappikuulokkeet hintansa arvoiset

Kyllä

3 thoughts on “Testissä Lidl 25 € SilverCrest Bluetooth langattomat nappikuulokkeet

  1. Ihan paskat, bluetooth pätkii koko ajan (toisin kuin muilla kuulokkeillani). Ääni kohtalainen ottaen huomioon, että ovat non-in-ear malliset. Volume-taso alhainen. Ei jatkoon.

    1. Tällä hetkellä ei näy Lidl tuotevalikoimassa, mutta välillä tuotteita tulee lisää ja välillä poistuu hetkeksi. Saatavuus voi olla kiinni esim toimitusvaikeuksista vallitsevan komponenttipulan johdosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *